Yhteystiedot

Suodenniemen metsästysseura
Jari Ylinen
Laviantie 625
38510 Sastamala
04o-5571515
suodenniemen.metsastysseura(at)kopteri.net

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:64560 kpl

Yleistietoa seurasta

Suodenniemen metsästysseura ry. on vuonna 1958 perustettu metsästystä, riistanhoitoa ja ampumaurheilua harrastavien yhdistys. Se sijaitsee Pirkanmaalla aivan Satakunnan rajalla, Sastamalan kaupungin alueella. Jäseniä yhdistyksellä on noin 215. Metsästysmaita on käytössä yhteensä noin 17 000ha eli metsästysseuran maat käsittävät suuren osan entisen Suodenniemen kunnan alueesta.  Suodenniemen metsästysseuran jäseniksi hyväksytään ensisijaisesti seuran toimialueella asuvat tai maata omistavat henkilöt. Yhdistys on  Suomen metsästäjäliiton jäsenseura.

Valtaosa metsästysseuran toiminnasta on hirvieläinten metsästykseen ja riistanhoitoon liittyvää toimintaa. Myös pienriistan ja varsinkin pienpetojen pyynti on suosittua toimintaa. Ampumaurheilulla on ollut merkittävä rooli yhdistyksen toiminnassa. Seuran edustusampujat ovat menestyneet SM-tasolla koko seuran historian ajan.

Suodenniemen metsästysseuralla on myös metsästysmaja luonnonkauniilla paikalla Ylinen Vehkajärven rannalla. Rantasaunan vuokrausta hoitaa Timo Rajala O4O-55OOO57